ANNA LOTAN Biokosmetiikka

Maailmalla jo vuosia arvostettu ammattikosmetiikkasarja ANNA LOTAN tarjoaa uusinta biokosmetiikkaa.
Korkealaatuisten tuotteiden ideologiana luonnonmukaisuus, egologisuus sekä eettisyys.
ANNA LOTAN tarjoaa 50-vuotisen kehitystyön tuloksena ihoystavällistä sekä aktiivisesti toimivaa kosmetiikkaa.
Erityinen kiitos on paikallaan yrityksen omistajalle joka on ollut innokkaasti mukana kehittamässä hoitotuotteita pohjoismaiselle ihotyypille yhdessä myös suomalaisten osaajien kanssa.
Kotihoitotuotteiden lisäksi ANNA LOTAN-valikoimasta löytyvät tuotteet myös ammattilaisten vaativiin ihonhoitoihin, kuten seborreaan, rosaceaan, couperosaan, pigmenttiläiskiin jne.


 

BTB13-tuotteet

BTB13 - TUOTTEET

BTB13 - sarjan tuotteet on suunniteltu herkän ja atooppisen ihon vaativiin erikoishoitoihin.
BTB13™ on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. BTB13 -tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa.


 

GMT-Biokosmettiikka

GMT BEAUTY -tuotteet sisältävät huolella valittuja, 100% luonnollisia ainesosia ja patentoituja vaikuttavia aineita, joilla saavutetaan erinomaiset hoitotulokset jokaisen iholle.
Tuotteilla tehtävät hoidot sopivat kaikille, myös herkimmän ihon omaaville.
Tuotteet eivät sisällä silikonipohjaisia raaka-aineita.
Biokosmeettisten tuotteiden kehittelyssä ei käytetä eläinkokeita.


 

MICABEAUTY Mineraalimeikit

MicaBeauty Mineral Makeup tuot­teet koos­tuvat luon­nol­li­sista jau­heista, jotka on val­mis­tettu 100% puh­taista kiille- ja mineraaliraaka-aineista. Luon­nol­listen aine­so­sien vuoksi tuot­teet ovat erit­täin hel­lä­va­raisia ja säi­lön­tä­ai­neet­tomia.
Ilman kemial­lisia väriai­neita, talkkia, öljyjä tai muita täy­te­ai­neita ne sopivat kai­kille iho­tyy­peille, myös her­kim­mälle iholle.
MicaBeauty Mineral Makeup tuot­teiden hivenaineet suo­jaa­vat ihoa vau­rioilta ja ennen­ai­kai­selta van­he­ne­mi­selta.
Mica­Beauty tar­joaa lukuisia eri­laisia värejä ja tuot­teita eri käyttötarkoituksiin.

KLIPSUTIN - kaunis apu asusteisiin

Suomessa valmistettu Klipsutin® on pieni ja kaunis apuväline arjen tai juhlan pukeutumiseen.

Klipsuttimen avulla voit pitää neuleen kauniisti kiinnitettynä, antaa lempimekollesi uutta ryhtiä, nostaa pitkän hameen helmaa tai kiinnittää ID-kortin näppärästi. Pieni ja kaunis Klipsutin tarjoaa uskomattoman paljon käyttötarkoituksia.

 

klipsutin turku

klipsutin turku

klipsutin turku

klipsutin turku