Etusivu » Kauppa » Sport Concept » Calming and cooling Gel

Calming and cooling Gel

23,99  sis.alv 24%

Rauhoittava ja jäähdyttävä geeli 200ml

Tuotetunnus (SKU): 4821074 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Rauhoittavien vaikuttavien aineiden yhdistelmä vähentää kipua ja tarjoaa erinomaisen lihasten ja nivelsiteiden rentoutumisen urheilusuorituksen jälkeen. Tarjoaa hyvän verenkierron kudoksiin ja eliminoi aineenvaihdunnan lopputuotteet (kuten maitohappo) ja puhdistaa siten lihakset.

Vähentää lihaksista raskauden ja väsymyksen tunnetta. Lievittää jännitystä, rentouttaa lihaksia ja vähentää lihasten, jänteiden ja nivelten kipua.

Käyttö: Levitä geeli puhtaalle iholle heti harjoituksen jälkeen.

Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Viherminttuöljy, Mountain Arnica -uute

TUOTEKUVAUS:
Rauhoittavien ja viilentävien aktiivisten ainesosien yhdistelmä tarjoaa asteittain ja tehokkaasti lihasten ja nivelsiteiden täydellisen rentoutumisen harjoittelun jälkeen. Geeli vähentää kudosten raskauden ja väsymyksen tunnetta, rentouttaa lihaksia ja nivelsiteitä ja poistaa kipua. Tuote parantaa verenkiertoa ja poistaa fyysisen aktiivisuuden jäännösvaihtotuotteet – maitohapon.

Välitön jäähdytysvaikutus saavutetaan mentolilla L-mentoli (mentha piperita) ja Vanillyylibutyylieetterillä. Tällä yhdistelmällä on lieviä kipua lievittäviä ominaisuuksia ja se stimuloi ihon kylmäreseptoreita lievittämään väsymyksestä johtuvaa lihaskipua.

Sitruunankuoriuute (citrus medica limonum), vuoriarnikankukka-uute (arnica montana) ja neidonhiuspuu-lehtiuute (ginko biloba) parantavat verenkiertoa, lievittävät turvotusta ja väsymystä fyysisen harjoittelun jälkeen.

Piparminttuuutteella (mentha piperita) ja viherminttuöljyllä (mentha spicata) on rauhoittavia, puhdistavia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Minttu vahvistaa verisuonten seinämiä ja lievittää kipua lihasta rasitettaessa.

Vuoriarnikankukka-uutteella (arnica montana), koivunsilmu-uutteella (Betula Alba) ja sitruunankuoriuuteella (Citrus Medica) on voimakas antioksidanttivaikutus ja ne parantavat ihon suojaavia toimintoja, jotka muodostavat iholle suojaavan happovaipan, joka suojaa ihoa ympäristötekijöiden haittavaikutukselta.

Aloe-uutteella (aloe vera -uute) ja eteerisellä männynsilmu-öljyllä (pinus sylvestris) on kosteuttava, rauhoittava ja parantava vaikutus.

Aloe-uute (aloe vera) ja männynsilmu (pinus sylvestris) palauttavat ihon kimmoisuuden, edistävät solujen uudistumista ja vähentävät kudosten venymäjälkien riskiä. Nämä vaikuttavat aineosat parantavat tehokkaasti verenkiertoa ja lisäävät aineenvaihduntaa, mikä vaikuttaa positiivisesti ihon kimmoisuuteen ja väriin. Tuotteella on kosmeettinen vaikutus, joka mahdollistaa pienten venymäjälkien nopeamman paranemisen.

 

—————–
INCI: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Xantan Gum, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, L-Menthol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Arnica Montana Flower Extract, Betula Alba Bud Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum Extract, Citrus Medica Limonum Peel Extract, Ginko Biloba Leaf Extract, Aloe Vera Extract, Magnesium Sulfate Heptahydrate, Mentha Piperita Leaf Extract, Mentha Piperita Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Mentha Spicata Herb Oil, Soduim Benzoate, Patassium Sorbate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Vanyllyl Butyl Ether, Zingber Officinale Root Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Salix Alba Bark Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Polyacrylic Acid, Piper Nigrum Fruit Oil, Juniperus Communis Fruit Oil